Top
Henna tattoos

Wilt u ook zo graag een mooie henna-tattoo of liever zelf leren hoe het moet ? 

Bij Duizend en één Nachten kan u hiervoor terecht na afspraak.

Wij zetten reeds jaren natuurlijke henna-tattoos en hebben dus heel wat ervaring en know-how.   Wij garanderen dat wij enkel werken met natuurlijke henna die niet gemengd is met chemische producten. De hennaversieringen worden met  zorg en precisie aangebracht door onze henna artiest Linda.

Alle foto's op deze site zijn onze eigen ontwerpen*.

Waar ?
 

  • bij u thuis
  • op een henna-party (bv vriendinnen-avond)
  • verjaardagsfeesten, communniefeesten
  • festivals, marktjes, evenementen
  • schoolfeesten
  • bedrijfsfeesten en themafeesten
  • ......

Kijk in de Kalender op welke openbare evenementen wij aanwezig zijn.Wij geven ook workshops op locatie

Wilt u graag een Basisworkshop Henna Tattoos volgen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit kan zowel voor kinderen, als volwassenen. 

Wij komen op verplaatsing om u de trukjes van de hennakunst te leren.  Liever bij ons in de studio de workshop komen volgen ? Dat kan ook !

Mail ons voor meer info of een offerte via info@1001nachten.be .

Prijzen voor henna-tattoos, workshops, enz.  kunnen verschillen afhankelijk van verschillende factoren, daarom maken wij u graag een offerte op maat.

Wilt u graag een Opleiding Henna Painting volgen om zelf als artiest aan de slag te gaan ?  Dan kan dit ook via de Schoonheidsschool waar onze henna-artiest Linda de lessen geeft.
Meer info ? Stuur een mail naar info@1001nachten.be

Henna produkten

In de webwinkel kan u diverse "henna" produkten aankopen om zelf aan de slag te gaan.
http://www.1001nachten.be/nl/c-154232/henna-benodigdheden-voor-tattoos* op alle onze foto's is er Copyright van toepassing, wilt u een foto kopiëren, gelieve dan eerst onze toestemming te vragen, op foto's die wij van klanten of fotografen kregen staat de naam erbij vermeld