Top
Holy Lama Naturals Ayurvedische "Face Boon" - geschenkset
70% Korting
  • Holy Lama Naturals Ayurvedische "Face Boon" - geschenkset
  • Holy Lama Naturals Ayurvedische "Face Boon" - geschenkset
€ 9,95
2,98

Holy Lama Naturals Face Boon - geschenkset

Holy Lama Naturals Face Boon is ons vier-stappen-aanbod voor gezichtsverzorging, alles in één pakket. Een ideale set voor op reis, voor het uitproberen van Holy Lama Naturals producten of als cadeau. 
 
Gebruiksaanwijzing
Breng de gezichtscrub gelijkmatig op uw gezicht aan, behalve op de ogen en lippen. Masseer zachtjes en beweeg je vingers in een cirkelvormige beweging. Spoel je gezicht af met warm water en dep droog met een wattenschijfje.
Gebruik de reinigingslotion voor afbraak en verwijdering van make-up en het vuil van de dag. De gezichtsreiniger en -crème zullen uw huid revitaliseren en hydrateren.
Inhoud set
30 ml Reinigingslotion
30 ml Face Wash
20 g Face Scrub
20 g Face Cream
 
De set is milieuvriendelijk en duurzaam verpakt in een handgemaakt reistasje van kokospalm bladeren. 


Natuurlijk - Duurzaam - Fair Trade
De producten van Holy Lama zijn voornamelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waarbij het gebruik van agressieve chemicaliën of synthetische stoffen wordt vermeden. Waar mogelijk worden duurzame materialen gebruikt voor de verpakkingen. Het productieproces leidt tot minder dan 1% afval en het afval wordt gebruikt als brandstof of veevoer, dus de ecologische voetafdruk is uitzonderlijk laag!
De grondstoffen die worden gebruikt voor de productie zijn hoofdzakelijk afkomstig van lokale boeren in Kerala en de rest van India, voortbouwend op meer dan zeven decennia van sterk gevestigde relaties met boeren. Het bedrijf werkt volgens een 'no-credit'-principe, wat betekent dat alle boeren en leveranciers van grondstoffen onmiddellijk worden betaald. De fabriek betaalt eerlijke lonen aan het personeel en eerlijke prijzen aan de boeren.


Vrouwen onderneming
Holy Lama Naturals wordt in Kerala erkend als een door de overheid goedgekeurde onderneming voor vrouwen, waar meer dan 80% van de fabrieksarbeiders vrouwen zijn. De meeste komen vanuit een achtergestelde positie (zijn bv. weduwe of verlaten door hun partner).


Product is niet meer leverbaar
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code