Top
Henné Color haarkleuring

Henné Color haarkleuringHenna is sinds de oudheid beroemd voor zijn cosmetische en dermatologische krachten. Het beschermt het haar tegen agressies van buitenaf, verstevigt en zorgt voor soepelheid, glans en volume.

Henné Color is een natuurlijk haarkleurmiddel dat haar steviger, krachtiger en gezonder maakt. Er vindt geen ontkleuring plaats. Het personaliseert uw kapsel door het meer glans te geven. De verkregen kleur hangt af van uw eigen haartint, doch het is niet bedoeld om die radicaal te veranderen. Het is een natuurproduct dus daarom spreken we van een haarkleuring i.p.v. haarverf. Een hennabehandeling en een chemische behandeling (b.v. permanent of chemische haarverf) gaan niet samen. Aangeraden wordt om tenminste 3 weken te wachten na een chemische behandeling, alvorens henna te gaan gebruiken.

Henné Color bevat geen oxidanten, ammoniak, PPD, parabenen en bleekmiddelen.

Voordat u Henné Color gaat gebruiken is het aanbevolen om het eerst op een klein stukje haar te testen. Henna reageert anders naar gelang uw eigen haartint, de textuur van uw haar en de chemische behandelingen die u reeds heeft ondergaan.

De producten van Henné Color zijn NIET getest op dieren.