Top
Henna pasta in spuitzakje (natuurlijke henna)
  • Henna pasta in spuitzakje (natuurlijke henna)
4,00

Verse oranje-bruine hennapasta in spuitzakje.

Inhoud : plm 30gr

Om te beginnen tekenen moet je enkel het puntje afknippen.  Hoe dichter je het knipt hoe fijner je kan tekenen.  Knip je het puntje verder af dan worden de lijnen dikker.

Het aantal tekeningen dat je ermee kan maken hangt af van de grootte van het ontwerp.  Voor gewone kleine tekeningen kan je er max 25-30 tekeneningen mee maken. 

Ingrediënten: Jamila hennapoeder, citroensap, suiker en essentiële tea tree olie.

In deze hennapasta zitten geen bewaarmiddelen, chemische producten of ppd.  Daarom is deze veilig voor gebruik bij zowel kinderen als bij volwassenen.
Voor zwangere vrouwen raden we dit af omwille van de essentiële olie die erin zit.  Een kleine tekening kan geen kwaad maar belly painting is dus afgeraden.

Wilt u hennapasta bestellen gemaakt met lavendel-olie (veilig voor zwangere vrouwen) dan mag u dit vermelden bij de opmerkingen tijdens het bestelproces.  Hou er rekening mee dat dit niet op 1 werkdag kan geleverd worden. (op dit moment niet mogelijk met lavendel-olie, maar wel met tea tree olie die ook veilig is voor zwangere vrouwen)

Hoe deze henna te bewaren ?

Als u de henna niet meteen gaat gebruiken kan u deze best meteen na ontvangst invriezen.

Hoelang blijft deze henna goed ?
  • In de diepvries : maximum 1 jaar
  • In de koelkast : maximum 10 dagen
  • Op kamertemperatuur : maximum 3 dagen
Bewaard u deze niet correct dan vermindert de kleur en kwaliteit van de henna.


De hennapasta wordt vers klaargemaakt dus kan nooit op 1 werkdag geleverd worden bij grotere hoeveelheden.  Is het dringend, stuur ons dan apart een mailtje via info@1001nachten.beReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code