Top
Boek De Marokkaanse keuken
50% Korting
  • Boek De Marokkaanse keuken
€ 16,95
8,50

Ghillie Basan maakt in haar recepten gebruik van kruiden en specerijen van de soeks ( overdekte markt met werkplaatsen) in de Marokkaanse steden en van fantastische, verse ingrediënten van het platteland of de kustgebieden. Ze benut de tradities van de Marokkaanse keuken voor deze schitterende verzameling eigentijdse gerechten. Ontdek aan de hand van dit boek zelf de ware smaken, texturen en geuren van Marokko.

Recensie(s)


De Marokkaanse keuken is niet heet of scherp gekruid, wel heel geurig en vaak heel eenvoudig. Na een uitgebreide inleiding met aandacht voor de Marokkaanse eetcultuur, invloeden van de omliggende landen en van Spanje en Frankrijk, een keur aan gerechten, gerangschikt op soort: mezze en soepen, eten op straat, couscous en tajines, geroosterde, gegrillde of geroerbakte gerechten, salades en bijgerechten, zoetigheid, gebak en dranken. Het boek wordt afgesloten met een aantal recepten voor mengsels en ingredienten. Per bladzijde een recept, vaak met een aantrekkelijke, paginagrote gerechtfoto op de tegenoverliggende pagina en verder geillustreerd met mooie, kleinere kleurenfoto's. De recepten zijn gericht op koks met enige ervaring. Verzorgd uitgegeven boek. Alfabetisch register in een zeer kleine letter. Geen verdubbeling van Ghillie Basan 'De keuken van het Midden-Oosten'* met ook veel Marokkaanse recepten.
 
160 pagina's
harde cover


Verwachte levertijd: 1 dag
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@